Μαζεύουμε τις ακαθαρσίες του σκύλου μας με το φτυαράκι ΝΟ ΚΑΚΑ, για να έχουμε ΦΥΣΗ, ΔΡΟΜΟΥΣ, ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ!

ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, ΑΝΕΠΑΦΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ!

Και φυσικά... ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ!

Είμαστε περήφανοι που η Ελλάδα, μαζί με εμάς, πρωτοπορεί και αλλάζει τη νοοτροπία και γίνεται η 1η χώρα στον κόσμο που χρησιμοποιεί 100% ανέπαφο και οικολογικό τρόπο σε μία τόσο σημαντική και καθημερινή ανάγκη, το μάζεμα των ακαθαρσιών των σκύλων.

Και φυσικά... ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ!

Μαζεύουμε τις ακαθαρσίες του σκύλου μας με το φτυαράκι "ΝΟ ΚΑΚΑ", για να έχουμε ΦΥΣΗ, ΔΡΟΜΟΥΣ, ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ!

ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ,  ΑΝΕΠΑΦΑ,  ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ,  ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ!

Ένα χάρτινο πτυσσόμενο φαρασάκι μιας χρήσης, από ανακυκλωμένο χαρτί, που επινοήθηκε και κατασκευάζεται στην Ελλάδα, κάνει πανεύκολη την ανέπαφη συλλογή των ακαθαρσιών, για τους συνοδούς των τετραπόδων φίλων μας και αλλάζει τα μέχρι σήμερα δεδομένα, ακολουθώντας την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια οδηγία κατάργησης της χρήσης του πλαστικού!

Με τη γενίκευση της χρήσης του θαυμάσιου φαρασιού, οι δρόμοι, οι πλατείες, τα πάρκα και όλοι οι Δημόσιοι χώροι μας, θα διατηρούνται καθαροί και υγιεινοί και όλοι θα αγαπήσουμε, ακόμα περισσότερο, τα υπέροχα τετράποδα.

Το "ΝΟ ΚΑΚΑ" είναι μία Ελληνική, Παγκόσμια κατοχυρωμένη εφεύρεση (πατέντα), συλλογής περιττωμάτων των σκύλων.

Η εξαιρετική επινόηση δίνει μια πολύ έξυπνη, πρωτότυπη, πολιτισμένη και οικολογική λύση στο πρόβλημα της συλλογής των ακαθαρσιών των σκυλιών που μπορεί και πρέπει να θέσει τέλος στο άλυτο, μέχρι τώρα, πρόβλημα.

Το "ΝΟ ΚΑΚΑ" παράγεται και διανέμεται αποκλειστικά από την Ελλάδα και από την κάτοχο όλων των δικαιωμάτων, Μαρία Αρκούδη.